'T is voor het goede doel

-

hoe efficient fondsen werven

Auteur: Karel Claes

Categorie:Business / Onderwerp: Management 313
Cover van het boek ''T is voor het goede doel' van Karel Claes
Uitgevers Lannoo, Lannoo/Scriptum
Uitgavejaar 2008
ISBN9077432280
ISBN139789077432280
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Zet jij je in voor een lokale school, een gezondheidsinstelling, een sportclub of een cultureel project en heb je een paar duizend euro nodig voor je werking? Of moet je jaarlijks miljoenen inzamelen voor een grote organisatie?

In beide gevallen zal je meer succes behalen als je een aantal regels kent en toepast. Dit boek maakt je wegwijs in de complexe wereld van communicatie en fondsenwerving voor het goede doel. Je krijgt gedetailleerde informatie over alle efficiƫnte technieken en honderden concrete tips, die jouw resultaten aanzienlijk zullen verbeteren.

't Is voor het goede doel toont hoe je meer geld kunt inzamelen voor jouw project. Veel meer geld. Want na dertig jaar geeft Karel Claes al zijn geheimen prijs. Hij wordt de Warren Buffett van het fondsenwerven genoemd: discreet maar ontzettend efficiƫnt. Hij zamelde voor het goede doel meer dan 600.000.000 euro in en werkte voor grote verenigingen zoals Artsen Zonder Grenzen, Amnesty International, WWF, Dokters van de Wereld, Damiaanactie, Handicap International, de Voedselbanken, en vele anderen. Maar net zo goed behaalde hij opmerkelijke successen voor kleine en lokale projecten.


Karel Claes heeft diploma's Germaanse Filologie, Filosofie en Communicatiewetenschappen. Hij was directeur van Artsen Zonder Grenzen en Handicap International, maakte sociale programma's voor de VRT, doceerde communicatiewetenschappen en publiceerde in kranten en tijdschriften. Sinds 1990 verzorgt hij met een eigen gespecialiseerd agentschap met zeer veel succes de communicatie en de fondsenwerving van twintig grote humanitaire verenigingen. Hij is de auteur van een succesvolle reeks boekjes over vriendschap, geluk, succes, ziekte en tegenslag.

Bestellen

Bestel ''T is voor het goede doel' bij Bol.com € 29,95 1-2 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.