Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd / 2009/2010

-


Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Reizen & Talen overig 235
Cover van het boek 'Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd / 2009/2010'
Uitgever Nrit
Uitgavejaar 2010
ISBN139789075923636
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Ook benieuwd naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in de vrijetijdsindustrie? Dan mag u het jaarlijkse NRIT/NHTV 'Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd' niet missen! Wij bieden in dit prettig leesbare rapport een actueel inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van toerisme, recreatie en vrije tijd. Het Trendrapport verschijnt dit jaar alweer voor de negenentwintigste keer en is inmiddels uitgegroeid tot hét standaardwerk voor de sector.

Dit jaar besteden we vanzelfsprekend uitgebreid aandacht aan de economische crisis en de impact daarvan op de toeristische sector. Natuurlijk ook volop aandacht voor andere belangrijke thema's als duurzaamheid en nieuwe technologie. Daarnaast leveren diverse deskundigen en lectoren van NHTV en Saxion Hogeschool interessante bijdragen aan het rapport.

Het 'Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd' voert u langs de belangrijkste toeristisch-recreatieve ontwikkelingen van 2009. Aan de hand van meer dan 100 tabellen en grafieken worden deze cijfermatig toegelicht. Deze ontwikkelingen worden aangevuld met visies en inzichten van toonaangevende branche- en kennisorganisaties uit de sector. Door de presentatie van al deze informatie in één overzichtelijke uitgave is het rapport ook uitstekend bruikbaar als naslagwerk.

Bestellen

Bestel 'Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd / 2009/2010' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.