"Wetteksten 2006, Verzameling Belastingwetten"

-
Auteur: J.W. Zwemmer

Categorie:Business / Onderwerp: Financieel -
Cover van het boek '
Uitgever SFFU
Uitgavejaar 2006
ISBN9064761310
ISBN139789064761317
TaalNederlands
TypePocket

Samenvatting

Al zeven jaar heeft de Wettenpocket een constante kwaliteit die door de gebruikers zeer gewaardeerd wordt. De snelste, compleetste, dunste en goedkoopste fiscale wettenpocket!
De pocket bevat ook deze editie wederom de complete fiscale wetgeving met een originele en overzichtelijke selectie van wetteksten. De actuele stand van zaken, d.w.z. die per 1 januari 2006, van alle relevante fiscale wetteksten en aanverwante regelgeving is opgenomen. Verwijzingen naar andere relevante artikelen, overgangsrecht m.b.t. de fiscale eenheid in de vennootschapsbelasting en Europese regelingen zijn tevens opgenomen in deze pocket.

Het zoeken wordt de gebruiker gemakkelijk gemaakt door trefwoorden in de marge, een trefwoordenregister, hoofdstuktabs en stickertabs om regelingen naar eigen inzicht te markeren.

Deze pocket is tevens zeer geschikt voor gebruik tijdens studie. Op universiteiten en HBO's kan deze wettenpocket uitstekend gebruikt worden in plaats van andere wettenbundels. Dankzij de uitvoering in dundruk is deze pocket praktisch in gebruik en eenvoudig mee te nemen.

Bestellen

Bestel '
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.