Wetteksten Financiële Dienstverlening / 2011

-


Categorie:Business / Onderwerp: Financieel 66
Cover van het boek 'Wetteksten Financiële Dienstverlening / 2011'
Uitgevers Kluwer, Wolters Kluwer Nederland B.V.
Uitgavejaar 2011
ISBN139789013084337
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Financiële Dienstverlening omvat het fascinerende proces waarbij diverse disciplines in een maatwerkadvies worden geïntegreerd. De financieel adviseur die zijn beroep uitoefent, doet dit vanuit een bepaalde achtergrond(kennis). De verzekeringsdeskundige, de belastingadviseur, de accountmanager bij een bank, de accountant en de zelfstandig gevestigde hebben gemeenschappelijk de behoefte aan een verzameling wetteksten, die specifiek zijn geselecteerd voor een optimale uitoefening van het intrigerende vak van financieel dienstverlener.

Daartoe zijn in deze bundel op overzichtelijke en toegankelijke wijze de meest relevante onderdelen uit de Nederlandse wetgeving geselecteerd.
Achtereenvolgens zijn vijf delen opgenomen: Burgerlijk Wetboek en aanverwante wetten, Belastingwetten, Sociale zekerheid en toekomstvoorzieningen, Pensioenwetgeving en Financiële wetgeving.

De in 2011 ingevoerde Werkkostenregeling en onderdelen uit de Wet op het financieel toezicht vindt u vanzelfsprekend in deze bundel. Dit jaar is ook de regelgeving op het gebied van Dubbele belastingheffing opgenomen

Deze bundel is geschikt voor alle financieel dienstverleners en adviseurs, 'vermogende' particulieren, ondernemers binnen het middenen kleinbedrijf en vele anderen.

Dankzij de margekopjes is snel door te dringen tot de van toepassing zijnde bepalingen binnen de wetteksten. De selectie, de rangschikking, de inzichtelijkheid en de toegankelijkheid nodigen hopelijk uit tot een nog betere beroepsuitoefening.

Bestellen

Bestel 'Wetteksten Financiële Dienstverlening / 2011' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.