Windows Server 2003

-
Auteur: J. Shapiro

Categorie:Computers / Onderwerp: Besturingssystemen 8
Cover van het boek 'Windows Server 2003' van J. Shapiro
Uitgever Academic Service
Uitgavejaar 2003
ISBN9039520542
ISBN139789039520543
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De auteur die u al voorzag van een standaardwerk voor Windows 2000 Server brengt nu ook een naslagwerk over de opvolger: Windows Server 2003. Dit boek bevat alle informatie die u nodig hebt om het nieuwe besturingssysteem te plannen, configureren en te installeren, of dat nu voor een enkel systeem is of voor een groot bedrijf.
Windows Server 2003 is uitgebreid getest en beschikt over tal van gereedschappen zoals integratie met het .NET Framework en IIS 6.0. Het heeft naast een verbeterde Active Directory en DNS Server, en een keur aan wizards die het configureren vergemakkelijken.
Het boek gaat uitgebreid in op de architectuur van Windows Server 2003 dat opnieuw de terminal-mainframe-omgeving introduceert, maar nu met Windows op de terminal en op de mainframe. Ruime aandacht wordt gegeven aan de diverse services, zoals de Active Directory, Security en Netwerk Services, Availability Services en services voor beheer van bestanden, printers en applicaties. Voor elke service is een gereedschap beschikbaar in de Microsoft Management Console (MMC). De environment subsystems maken het mogelijk toepassingen te gebruiken die voor verschillende besturingssystemen zijn geschreven. De Availibility services zorgen voor een 24-uurs beschikbaarheid van het systeem, zeven dagen per week. Het .NET Framework, hulpmiddel voor ontwerpers, is onderdeel van Windows Server 2003.
Dit boek geeft alle informatie voor het succesvol inzetten van Windows Server 2003, zowel voor degenen die upgraden van Windows NT of Windows 2000, als voor de absolute beginner.

Bestellen

Bestel 'Windows Server 2003' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.