Windows Server 2008

-

de basis

Auteur: S. Gerz

Categorie:Computers / Onderwerp: Besturingssystemen 47
Cover van het boek 'Windows Server 2008' van S. Gerz
Uitgevers Pearson Benelux B.V., MainPress B.V.
Uitgavejaar 2008
ISBN9043017140
ISBN139789043017145
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Windows Server 2008 is een besturingssysteem dat een centrale rol inneemt in veel moderne computernetwerken. Het is gebruiksvriendelijk, veilig en een ideaal platform voor het aanbieden van toepassingen aan gebruikers. In dit boek leert u stapsgewijs alles wat u moet weten om Windows Server 2008 te installeren, te beheren en problemen te voorkomen en op te lossen.

Een greep uit de inhoud: taken die Windows Server 2008 kan vervullen – beheer van gebruikers – maken en onderhouden van gebruikersprofielen – beheer van bestanden en printers – back-ups maken en terugzetten – beveiliging – en nog veel meer.

Over de auteur
Sander Gerz is softwarearchitect bij Solvec, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en beheren van toepassingen binnen Windows, en beheert al sinds 1996 grote en kleine Windows-netwerken. Hij is Microsoft Certified Trainer, Microsoft-gecertificeerd als Enterprise Administrator, spreker op conferenties en auteur van diverse artikelen. Voor zijn inzet in de Microsoft-gemeenschap heeft hij vanaf 2003 jaarlijks de MVP (Most Valuable Professional) award ontvangen.

Over deze serie
Ieder boek in de serie De basis behandelt de basisbeginselen van een programma of programmeertaal. De serie onderscheidt zich door de oefeningen, de heldere lay-out en de aansprekende voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk. De boeken zijn geschreven door ervaren auteurs, dus u leert van een expert. Kijk op www.pearsoneducation.nl/debasis voor meer informatie over deze serie.

Bestellen

Bestel 'Windows Server 2008' bij Bol.com € 20,95 1-2 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.