Asperges - verrukkelijk veelzijdig
In de laatste jaren is er binnen de culinaire wereld een ontwikkeling gaande waarin op een andere manier met de producten – de bouwstenen van het koken – wordt omgegaan. Duurzaamheid en kwaliteit worden steeds belangrijker. Vlees, bijvoorbeeld, is niet alleen mals of sappig. Het is ook belangrijk om te weten waar het dier vandaan komt, onder welke omstandigheden het is opgegroeid en...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Outdoor Cooking
Auteur: F. van Arkel
Outdoor cooking is niet zomaar ‘iets op de
barbecue leggen’, maar een nieuwe manier van buiten koken. Naast culinair genieten van maaltijden met gegrild vlees, vis, groenten en fruit, is juist ont-spanning rondom de buiten-keuken belangrijk. Gezellig met familie en vrienden rondom het vuur: niet alleen ’s zomers, maar het hele jaar door!
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!