Rauwkost-, kiemen- en kruidengids
Auteur: Roos van Hoof
De "Rauwkost-, kiemen- en kruidengids" is een uitgebreide bron van informatie over rauwkost, kiemende zaden en kruiden en bevat talrijke recepten om uw maaltijden een eigen karakter te geven!
Rauwkost bevat essentiƫle voedingsstoffen en een rijkdom aan noodzakelijke spoorelementen. Bovendien is rauwkost meestal erg vezelrijk.
Kiemende zaden zijn hoogwaardige voeding en een welkom...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
De Snelkookpan
Auteur: B Treloar
Veel mensen zijn razend druk en komen tijd te kort. Maar niemand hoeft afhankelijk te zijn van meeneemmaaltijden, want met een snelkookpan zijn er in een mum van tijd allerlei heerlijke recepten voor vlees, vis, pasta, rijst en zelfs desserts te maken. Koken onder hoge druk levert een smakelijke maaltijd op in eenderde van de normale kooktijd. Bovendien blijven de smaak en voedingsstoffen van...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!