De Brasseriekeuken
Auteurs: F. Jaspers, Daphne Aalders
De brasseriekeuken - Dock's Caf een verhaal van mensen en gerechten vertelt het boeiende relaas van enn van de meest toonaangevende brasserie in Belgi De lezer maakt kennis met de ontstaansgeschiedenis van het restaurant, met de bijzondere architectuur en met de geheimen achter het success: een duidelijke visie, de voortdurende zoektocht naar de beste producten en leveranciers en de vriendschap...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Da's pas koken / Marokkaans
Auteur: Nvt
Wat gebeurt er wanneer de Afrikaanse keuken wordt vermengd met de Arabische en Europese? Dan ontstaat de zeer uitgebreide, gevarieerde en vooral smakelijke Marokkaanse keuken. In dit boekje komen gerechten met typische Marokkaanse ingrediƫnten aan bod. Verse koriander en andere specerijen, (gedroogde) vruchten en bonen worden veelvuldig gebruikt in heerlijke salades, voortreffelijke soepen en...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!