Het stoomovenkookboek
Auteur: C. Kentgens
Koken met stoom is een methode die al eeuwenlang in de oosterse keuken wordt toegepast. Het levert gezonde, vitaminerijke, zout- en vetarme gerechten op, en het is bovendien heel eenvoudig. Niet alleen in restaurants wordt tegenwoordig vaak met stoom gekookt, ook thuis bereiden steeds meer mensen gerechten met behulp van stoommandjes, -pannen en -ovens.
Het stoomovenkookboek is ideaal...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Maison van den Boer
Er is veel gebeurd sinds Gijsbertus van den Boer en Johanna de Grauw in 1906 in het huwelijk traden en als cadeau een winkel krijgen. De historie van dát moment tot en met 2006 is globaal en kleurrijk weergegeven in dit boek. Elk hoofdstuk is opgebouwd uit beschrijvingen van de wereldgeschiedenis, geschiedschrijving over Maison van den Boer, een kenmerkend interview, een culinaire geschiedenis...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!