Perfectie
Auteur: H. Blumenthal
Heston Blumenthal is de meest vooruitstrevende chef-kok van zijn generatie. In 2004 won hij de felbegeerde drie Michelinsterren voor zijn restaurant The Fat Duck. Hij behaalde die onderscheiding in recordtijd. In 2005 riep een internationaal panel van 500 culinaire deskundigen zijn restaurant uit tot Het beste restaurant ter wereld. Enige tijd geleden kreeg Heston een eredoctoraat van de...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Espumas en mousses
Auteur: *
Kookkunstjes De nieuwe reeks Kookkunstjes, bestaande uit maar liefst zes titels, herbergt tal van zeer originele recepten op uiteenlopend gebied. Stuk voor stuk echte traktaties. Per titel 50 kaarten met evenzovele smaakvolle recepten in een handig blikken doosje. Koken is ineens geen kunst meer! De zes titels zijn: - Espumas en mousses - Hapjes in een glaasje - Lepelhapjes - A la plancha -...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!