Passie voor KAAS
Auteurs: Sonja van de Rhoer, Ben Koster
300 Europese kazen schitterend gefotografeerd en overzichtelijk voorgesteld aan de hand van nauwkeurige productinformatie (herkomst, melksoort, vetgehalte, leeftijd, seizoen, smaakindicatie, bijzonderheden).
De nuttige informatie over het affineren, koken, snijden en bewaren leert de lezer optimaal genieten van kaas. Een uniek en gebruiksvriendelijk lexicon dat de belangrijkste kaassoorten...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Da's pas koken / Grieks
Auteur: Onbekend
Dekt u de tafel maar vast blauw en wit, want de Griekse keuken gaat u verleiden. U kunt beginnen met verschillende voorgerechten (mezedes) die u -zoals in het oude Griekenland- op een groot dienblad serveert. Daarna heeft u alle keus: vlees, vis, groenten, de Grieken toveren met alles. Als u zorgt voor verse ingredienten en groene kruiden, biedt dit boekje u beproefde bereidingswijzen. Verwent u...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen