Moleculair koken
Auteur: Jozef Youssef
20 moleculaire kooktechnieken voor thuis
Moleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia – het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te geven. Koks van toprestaurants over de hele wereld, onder wie Ferran AdriĆ , Thomas Keller en Heston Blumenthal, hebben in...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hapjes in een glaasje
Auteur: *
Kookkunstjes De nieuwe reeks Kookkunstjes, bestaande uit maar liefst zes titels, herbergt tal van zeer originele recepten op uiteenlopend gebied. Stuk voor stuk echte traktaties. Per titel 50 kaarten met evenzovele smaakvolle recepten in een handig blikken doosje. Koken is ineens geen kunst meer! De zes titels zijn: - Espumas en mousses - Hapjes in een glaasje - Lepelhapjes - A la plancha -...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen