Frituren
Auteur: Sunil Vijayakar
Knapperige, goudbruine heerlijkheden uit de frituur - van stijlvolle snacks en lichte voorafjes tot hartige maaltijden en bijzondere desserts.
Ervaar hoe eenvoudig u smaakvolle frituurgerechten bereidt, inclusief tips voor keukengerei, het kiezen van de juiste olie en het maken van perfect beslag en deeg.
Met smakelijke hapjes, zoals ui-kikkererwtenmeelsnippers, volledige maaltijden,...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Moleculair koken
Auteur: Jozef Youssef
20 moleculaire kooktechnieken voor thuis
Moleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia – het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te geven. Koks van toprestaurants over de hele wereld, onder wie Ferran AdriĆ , Thomas Keller en Heston Blumenthal, hebben in...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!