Heerlijke overgerechtjes
Auteur: S. Mahut
Een 21ste-eeuwse update van de oude techniek van in papillotes of pakjes stomen. Nieuwe recepten voor gerechtjes die zuiver van smaak en verrukkelijk zijn. Met de kook-kit met superhandige siliconen papillotes kan elke kok meteen aan de slag!
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Perfectie
Auteur: H. Blumenthal
Heston Blumenthal is de meest vooruitstrevende chef-kok van zijn generatie. In 2004 won hij de felbegeerde drie Michelinsterren voor zijn restaurant The Fat Duck. Hij behaalde die onderscheiding in recordtijd. In 2005 riep een internationaal panel van 500 culinaire deskundigen zijn restaurant uit tot Het beste restaurant ter wereld. Enige tijd geleden kreeg Heston een eredoctoraat van de...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!