Lasagne
Auteur: L. Zavan
In dit prachtig gefotografeerde boek komen de smakelijkste lasagnerecepten aan bod. Het begint met een hoofdstuk dat de basisrecepten voor de pastavellen en de verschillende sauzen en vullingen bespreekt. Daarna volgen overheerlijke recepten voor lasagne met vlees, groente en vis. Het boek besluit met de meest kostelijke, gegratineerde pasta's uit de oven.
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Eten en drinken met wilde planten
Auteur: Laurette van Slobbe
Eten en drinken met wilde planten is uw gids in de eetbare natuur. Welke planten oogst ik in februari, en welke in juli? Is berenklauw nu giftig of niet, welke planten zijn geneeskrachtig, wat doe ik met moerasspirea en wat met klaver?
Deze praktische gids beschrijft meer dan 60 wilde planten, en levert meer dan 100 recepten, gerangschikt per maand, om creatief en lekker aan de slag te...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen