Het slowcooker kookboek
Auteur: Catherine Atkinson
Het slowcooker kookboek
Meer dan 150 verrukkelijke recepten voor uw slowcooker(crockpot) die u het water in de mond doen lopen.
Inclusief recepten voor klassieke gerechten, zoals Wortel-koriandersoep, Chowder, traditionele bonenschotels, Moussaka, Vispastei met kaas, Gebakken custard met ahornsiroop, Chocolade-kwarkbroenies en diverse feesteklijke desserts
De zeer uitgebreide,...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Slow Cooking Vlees
Auteur: A. Wildeisen
Botermals, sappig en geurig vlees - praktisch, makkelijk en zonder er veel voor te hoeven doen! Vlees gaar laten worden bij een lage temperatuur - het vlees na het aanbraden in een op 70 tot 80°C voorverwarmde oven zetten - is de ideale methode om vlees botermals te bereiden. Deze slow cooking methode is geschikt voor alle malse stukken vlees: van kleine schnitzels, medaillons, geraffineerde...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen