Minibijbel Japanse Keuken
Auteur: Emi Kazuko
Traditionele gerechten uit de Japanse keuken. Ontdek de filosofie en achtergrond van de Japanse kookkunst en presentatie van gerechten. Maak kennis met nieuwe ingrediƫnten, bereidingswijzen en keukengerei. Geniet met deze klassieke en regionale recepten van de eenvoud en verfijning die zo kenmerkend zijn voor de Japanse keuken.
Dit boek maakt deel uit van een speciale serie Minibijbels...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Koken op z'n Thais
Auteur: Clara ten Houte de Lange
Het zijn kruiden en specerijen als limoen, koriander, basilicum, kokos en chili die voor de unieke Thaise smaken en geuren zorgen. In Koken op z'n Thais vind je ze dan ook volop terug.
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!