Garam Masala
Auteur: M. Ramahan
Dit boek ontkracht de mythe dat de Indische keuken per definitie hot & spicy móet zijn. Het is een bijzonder rijke en gevarieerde keuken, en kruiden spelen inderdaad een belangrijke rol. Garam masala betekent trouwens letterlijk: kruidenmengeling. Maar het gebruik van een bepaalde kruidenmix heeft niet tot doel het eten zo pikant mogelijk te maken, wel er een persoonlijke en authentieke touch...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
500 indiase gerechten
Auteur: Meena Agarwal
Een heerlijke verzameling authentieke, smakelijke Indiase gerechten
Met zijn geurige kruiden en versgemalen specerijen prikkelt de Indiase keuken gegarandeerd de smaakpapillen. Of u nu op zoekt bent naar een eenvoudig gerecht dat snel klaar is of een iets uitgebreidere maaltijd, de recepten uit 500 indiase gerechten beloven keer op keer heerlijke resultaten. Met deze recepten maakt u...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!