De Joodse keuken
Auteur: C. Roden
Dit boek vertelt de geschiedenis van het joodse volk aan de hand van de joodse keuken. De achthonderd recepten in dit monumentale werk zijn de schatten die Claudia Roden gedurende vijftien jaar verzamelde uit de diaspora, de verspreiding van de joodse gemeenschappen over de hele wereld. Ze reisde, proefde, keek toe, verzamelde recepten en sprak met koks, marktkooplieden en mensen die de gerechten...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Couscous de nieuwe keuken
Auteurs: Manon Sikkel, Michiel Klønhammer
Couscous, één van de belangrijkste gerechten uit Noord Afrika, verovert razendsnel de Nederlandse keuken. Want couscous is niet alleen gezond en lekker, het is ook nog eens verrassend makkelijk klaar te maken! In combinatie met amandelen, knoflook, verse koriander en zongerijpte tomaten staat er binnen vijf minuten een complete, vegetarische maaltijd op tafel. En wie couscous wil eten zoals het...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!