Noordhollandse pot
Auteur: Onbekend
Van kletskoppen en duivekater...
In dit boek staat een heerlijke selectie van traditionele Noord-Hollandse gerechten en lekkernijen als Amsterdamse koggetjes, gebakken grutjes, Hoornse broeder en Westfriese ketelkost.
Noord-Holland wordt ook wel de meest Hollandse provincie genoemd, vanwege de typisch Hollandse plaatsjes als Marken en Volendam. Ook een aantal typisch Hollandse gerechten...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Gastronomie
Auteur: J. van Dam
GASTRONOMIE - 9789068828917
De beste stukken uit Elsevier
In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!