Spaanse smaken
Auteur: E. Spaans
Erik Spaanse proefde en fotografeerde de regionale gerechten van de bekende chefs. Ieder van hen gaf zijn lekkerste recepten prijs. Elke regio heeft iets unieks te bieden en de enorme veelzijdigheid van culinaire Spanje wordt prachtig in beeld gebracht en beschreven.
Erik Spaans is een kenner. Of hij nu verhaalt over het rustige landleven met lange siësta's en vroege avonden of over...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Larousse gastronomique + receptenboek
Larousse gastronomique is 's werelds beroemdste naslagwerk. Prosper Montagné, een vermaarde Franse chef-kok, was verantwoordelijk voor de eerste editie, die in 1938 in Parijs verscheen. Hij wilde een overzicht geven van de geschiedenis van de gastronomie in de twintigste eeuw en een informatiebron zijn voor de praktische aspecten van het koken. De Larousse werd de afgelopen eeuw een groot aantal...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!