Het heerlijk sauzenboek
Auteur: A. Schubeck
klassieke sauzen - dipsauzen - salsa´s - vinaigrettes - groentesauzen - zoete sauzen
Een geraffineerde saus is het visitekaartje van een gerecht: op harmonieuze wijze maakt ze de totale compositie compleet en doet ze de verschillende smaken ervan beter tot hun recht komen. In dit boek legt meesterkok Alfons Schuhbeck niet alleen uit hoe u de klassieke sauzen bereidt, maar ook hoe u...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
De recepten van Valeria
Auteur: Valeria Barsotti
Vissoep Cacciuco, spaghetti van de visser, lamsvlees met olijven, konijn in zoetzure saus' de even eenvoudige als héél erg lekkere gerechten van Toscaanse huisvrouw Valeria, voor de Nederlandse keuken bewerkt
Valeria Barsotti is een huisvrouw uit de streek rond het Toscaanse Lucca. Ze kookt volgens de regionale traditie, dat wil zeggen soms heel eenvoudig, soms wat moeilijker, met...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen