Start To Cook 3
Auteur: Albert Verdeyen
Topchef Albert Verdeyen legt op een heldere manier de kookbeginselen uit aan de hand van meer dan veertig recepturen. Van een heerlijke garnalensoep en een perfect gegrilde kip, tot knapperige kroketten en een verse fruittaart. In vijf stappen focust hij op de handelingen in de keuken en zo krijg je de basistechnieken onder de knie. Ook iets moeilijkere recepten worden stap-voor-stap uitgelegd,...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Lekker voor weinig
Auteur: Stichting Voedingscentrum Nederland
Minder uitgeven aan je dagelijkse boodschappen, maar wel lekker en gevarieerd eten? Met de 54 recepten uit dit kookboek van het Voedingscentrum zet je een heerlijke maaltijd op tafel en hoef je niet diep in de buidel te tasten. Alle menu's zijn gebaseerd op de Schijf van Vijf en kosten gemiddeld 2,- per persoon. Je eet dus lekker, voordelig en gezond!
Wil je nog meer besparen op je...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen