Vis
Auteur: Clara ten Houte de Lange
Vis is lekker, licht verteerbaar, snel te bereiden en vis is ook makkelijk verkrijgbaar. Bovendien... is vis gezond. Een tot twee keer vis op het menu heeft duidelijk een gunstige invloed op de gezondheid. Vaker vis eten vraagt om variatie. Daarom dit boek vol verrukkelijke visrecepten voor beginners en gevorderden. De basistechnieken worden stap voor stap uitgediept. Zo zit je altijd goed met...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Alles over groente en groentegerechten
Auteur: C. Ingram
We kunnen tegenwoordig kiezen uit een breed scala aan groenten. Vaak zijn er van een bepaalde groente weer verschillende soorten verkrijgbaar. Dit prachtig verzorgde handboek is opgebouwd uit een uitgebreid informatief deel gevolgd door een rijke selectie heerlijke recepten.
Het eerste deel bevat hoofdstukken met informatie over elke groentesoort, van uien en prei tot wortelgroenten,...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!