Vlees
Auteur: James Peterson
Een nieuwe loot aan de culinaire stam van James Peterson!
Hij gaf antwoord op ruim 400 keukenvragen...
Hij leerde ons koken...
Hij leerde ons bakken...
En nu leert James Peterson ons vlees, wild en gevogelte bereiden.
In Vlees gaat James Peterson verder met de culinaire educatie van zijn Nederlandse en Vlaamse fanbasis. Wederom laat hij door middel van honderden...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Da's pas koken / Desserts
Auteur: Onbekend
Een heerlijk dessert als kroon op uw maaltijd, als zoet hoofdgerecht of zomaar als tussendoortje - wie kan daar nu nee tegen zeggen?
In dit boek vindt u talloze recepten voor zachte crèmes en puddingen, geraffineerde ijsvariaties, heerlijke gekookte en gebakken vruchten en natuurlijke klassieke desserts.
Wij hebben voor iedere smaak onweerstaanbare zoete verleidingen...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!