Wild & Gevogelte
Auteur: Lucrèce Wellekens
Lucrèce Wellekens heeft samen met haar familie vijf uitstekende wilden gevogeltewinkels in het Brusselse en heeft haar beste recepten gebundeld. Het resultaat mag er zijn: een vernieuwend boek over koken met wild en gevogelte, met klassieke maar vooral ook moderne gerechten. Dit type vlees is immers zeer goed te combineren met allerlei nieuwe invloeden uit de weidse gastronomische...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Natuurlijk! Bio!
Enthousiaste studenten bewijzen dat je met typische bio-ingrediënten toch smakelijke recepten kan maken
Prachtige receptfoto´s gecombineerd met actiebeelden
Een handig boek met productinfo voor wie gezond wil kokkerellen
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!