Olijfolie
Auteur: Manfred Meeuwig
Olijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediënt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die andere varianten uit elkaar? Hoe weet je wat goede en slechte olijfolie is? Welk type is het meest geschikt voor welke toepassing? En hoe worden de verschillende...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Risotto, paella en 101 andere heerlijke rijstgerechten
Auteur: René Possemiers
Met dit boek ontdekt u hoe u alle gerechten met rijst voortreffelijk kunt bereiden.
In dit boek vindt u een heleboek recepten voor zowel traditionele als originele rijstrecepten. Wat dacht u van heerlijke rijstkroketten met scampistaarten, Balkan parelhoen met rijst of een smakelijke rijsttaart met frambozengelei? U vindt in dit boek gerechten die snel klaar te maken zijn, evenals gerechten...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!