Het balsamico-azijn kookboek
Auteur: Meesha Halm
Door zijn volle smaak en karakteristieke intensiteit is balsamico azijn voo fijnproevers niet meer uit de kookkunst weg te denken. Met dit fantastische kookboek kunt u nu in uw eigen keuken de schitterende culinaire deugden van dit zoude elixer ontdekken.
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Creatief koken / Japans
Japan heeft de bevolking altijd gevoed met voedsel uit de zee en van de rijstvelden. De keuken benadrukt wat de natuur biedt. Kenmerkend voor de Japanse keuken is de meesterlijke eenvoud, de sublieme verfijning. Het bereiden én het eten is een meditatieve aangelegenheid. Zorgt u bij het bereiden van deze recepten voor de grootst mogelijke aandacht, dan wordt koken kunst!
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!