Ei
Eindelijk is het zover: een antwoord op alle vragen over eieren, overzichtelijk gepresenteerd in dit handzame boek. Wat is een ei eigenlijk, wat zit erin, waarom gedraagt het zich zoals het zich gedraagt en, vooral, hoe kun je er in de keuken je voordeel mee doen? Na een algemene inleiding volgt een uitgebreid repertoire van eierrecepten. Van een perfect gepocheerd ei tot een sensationele...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
De lekkerste recepten voor de stoomoven
De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!