Het basiskookboek
Auteur: A. Iburg
Iedereen die denkt niet te kunnen koken moet aan de slag met dit basiskookboek. Goed en lekker kunnen koken begint bij een gedegen productkennis, goed inkoopbeleid en verstand van bewaartechnieken. De inleiding van dit boek bevat een schat aan warenkennis op dit gebied. Maar bovenal bevat dit boek 130 heerlijke, afwisselende recepten. Alle recepten zijn voorzien van duidelijke...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
SOS Piet 2
Auteur: Huysentruyt.piet
Piet gaat telkens uit van de problemen die zich kunnen stellen bij het bereiden van een gerecht en legt dan haarfijn, via duidelijke stap-voor-stap-foto's, uit hoe de amateur- of zelfs ervaren kok het beste te werk gaat. Met de handige tips lukt het zo om aspergesoep, scampi, toast champignon, steak tartaar, kalfsblanket, kip in jagersaus, choco, flan caramel, frangipanetaart en vele andere...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen