Vegagerechten
Auteur: Nvt
Het tijdperk van 'aardappelen, groente en vlees' ligt achter ons. Groenten waren altijd al een onontbeerlijk bijgerecht, maar kunnen net als vlees ook schitteren in de hoofdrol. Hier vindt u ze in al hun gedaanten: als voorafje, in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. De recepten zijn geschikt voor iedereen, niet uitsluitend voor vegetariërs en veganisten.
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Vegetarisch kookboek
Auteur: I. Baker
Aantrekkelijk voor uiteenlopende groepen van gebruikers:
- lacto-vegetariërs, die geen vlees, maar wel kaas, boter, melk en eieren gebruiken;
- vegetariërs in strikte zin, die zich tot zuiver plantaardig voedsel beperken;
- patiënten die op doktersadvies een vegetarisch dieet volgen;
- huisvrouwen die ter afwisseling eens een gezonde vegetarische maaltijd willen bereiden.
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen