Rucola
Auteur: K. Messerli
Als nieuwe "trendgroente" heeft rucola stormenderhand alle keukens veroverd en is inmiddels een alom geliefde klassieke slagroente geworden. Met zijn uitgesproken smaakpalet vol kruiden en peper verleent hij veel schotels net dat beetje extra dat ze nodig hebben om echt bijzonder te worden. De beste kanten van rucola komen helemaal naar voren in salades en schotels met sla. In gekookte gerechten...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
De snelle vegetarier
Auteur: Jacinta Bokma
Met een voorwoord van Antoinette HertsenbergVegetarisch koken maakt een duizelingwekkende ontwikkeling door. We willen lekker gezond, smaakvol en verleidelijk eten. Maar ook fantasierijk, gemakkelijk en supersnel. We willen dat ons grote genieten niet ten koste gaat van deze planeet. Inventief, lekker én verantwoord eten is bezig met een enorme niet te stuiten opmars. Jacinta...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!