10-10-10

-
Originele titel: 10-10-10
Auteur: Suzy Welch

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Gezondheid & Psychologie overig -
Cover van het boek '10-10-10' van Suzy Welch
Uitgever Kosmos Uitgevers
Uitgavejaar 2009
ISBN9021539357
ISBN139789021539355
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Is ook jouw leven een race tegen de klok? Dan is de kans groot dat je onder druk soms kiest voor wat nu even goed uitkomt en niet voor wat je écht wilt… Nergens voor nodig, ontdekte Suzy Welch, columniste bij Oprah's O Magazine. Met haar unieke 10-10-10-strategie kan iedereen weloverwogen keuzes maken en zet je je leven naar je eigen hand!

Voor Welch kwam het inzicht toen ze haar kinderen meenam op een zakentripje naar Hawaï. 'Ik wilde alles combineren en daardoor werd mijn leven een chaos en niemand gelukkig.' Weer terug in haar prachtige strandhuis bedacht ze een methode om levensbepalende beslissingen niet te laten afhangen van stress, schuldgevoel of impulsiviteit. Haar oplossing: stop als je voor een complex dilemma komt te staan en vraag je af: wat zullen de consequenties zijn over 10 minuten, 10 maanden en 10 jaar?

Beslissingen die op korte termijn grote weerstand opleveren, maken je uiteindelijk misschien wel heel gelukkig. Of net andersom. Het devies van Welch: laat je niet leiden door hoop, intuïtie of een teken van boven als je chaos wilt verruilen voor consistentie, verwarring voor helderheid en schuldgevoel voor plezier. In 10-10-10 doet de coauteur van de bestseller Winnen: zo doe je dat! uit de doeken hoe je leven verandert als je leert om bewust keuzes te maken. Of het nu om werk, opvoeden, vriendschappen of liefde gaat. Ze vond dertien vrouwen en twee mannen die hun leven zijn gaan leiden volgens 10-10-10. Hun verhalen en Suzy Welch' eigen ervaringen zijn zó inspirerend dat je meteen zin krijgt om ook jouw leven een nieuwe draai te geven.

Suzy Welch was hoofdredacteur van Harvard Business en is columnist van O. Samen met haar man Jack Welch schreef ze twee bestsellers.

Bestellen

Bestel '10-10-10' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.