10 gouden tips voor een goed gewicht

-
Auteur: Frits de Jong

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Gezondheid & Psychologie overig -
Cover van het boek '10 gouden tips voor een goed gewicht' van Frits de Jong
Uitgevers Elmar, Elmar B.V.
Uitgavejaar 2000
ISBN666864655
ISBN139789038909875
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Nee, dit is niet het zoveelste dieetboek! 10 Gouden tips voor een goed gewicht is een zelfhulpboek voor mensen die gebukt gaan onder eetproblemen en als gevolg daarvan onder gewichtsproblemen. Het brengt alle facetten van gezonde en evenwichtige voeding naar voren en zet alle aspecten van gewichtscontrole op een rij, niet als strak regime, maar als richtlijn die kan helpen de balans in eten en gewicht terug te vinden.
Daarbij zijn de allernieuwste inzichten op het gebied van voeding en gewicht verwerkt, met name met betrekking tot de betekenis van koolhydraten, en de recentelijk ontdekte belangrijke rol die het eiwit leptine speelt in relatie tot de vetstofwisseling. De oefeningen die in het boek zijn opgenomen, maken het uitermate geschikt voor zelfhulp. Waar nodig, wordt de weg naar de professionele hulpverlening gewezen.
Ruime aandacht wordt ook geschonken aan het problematische zelfbeeld van mensen met eetproblemen en hun relatie tot de buitenwereld. Wie deze problemen bij zichzelf onderkent, zet een belangrijke stap op weg naar een goed gewicht.

Bestellen

Bestel '10 gouden tips voor een goed gewicht' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.