100 feestelijke verrines

-
Auteur: Sylvie Ait-Ali

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig -
Cover van het boek '100 feestelijke verrines' van Sylvie Ait-Ali
Uitgever Standaard Uitgeverij
Uitgavejaar 2011
ISBN139789002240263
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Vergeet de toastjes, de lepelhapjes en de bakjes met nootjes of chips en ga met je tijd mee: serveer je hapjes in een glaasje en noem ze 'verrines'.
In Frankrijk zijn verrines razend populair. Ook hier zie je ze op recepties meer en meer opduiken. Hapjes in glaasjes hebben veel voordelen: ze presenteren mooi, ze kunnen makkelijk op voorhand klaargemaakt worden, de gasten kunnen ze makkelijk eten zonder mors- en kliederpartijen en je kunt enorm variëren: een soepje, een mousse, een slaatje, een dessertje, groot of klein, met vlees, vis of veggie, hartig of zoet.

In Feestelijke verrines staan tal van originele en smakelijke ideeën voor hartige en zoete verrines: pompoencappuccino, avocadomousse met garnalen, perencrumble met roquefort, exotische risotto, mangosabayon, duo van chocolade en kokos…
Verras je gasten met een feest aan kleuren, texturen en smaken en geniet er zelf ook van.

- Gemakkelijk op voorhand klaar te maken
- Geschikt voor elk seizoen
- Een trendy alternatief voor de klassieke aperitiefhapjes
- Een welkome afwisseling op buffetten

Bestellen

Bestel '100 feestelijke verrines' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.