100 Gezondheidsversnellers

-

voor iedereen die gezond wil leven en werken

Auteurs: V. Heijnen, J. Arets

Categorie:Business / Onderwerp: Management 1941
Cover van het boek '100 Gezondheidsversnellers' van V. Heijnen en J. Arets
Uitgever Academic Service
Uitgavejaar 2007
ISBN9052616027
ISBN139789052616025
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Heb je ook het gevoel dat je (nog) gezonder zou kunnen leven? Dat je er ook op je werk van zou profiteren als je fitter was? Wil je zelf de regie hebben over hoe je een gezonde leefstijl ontwikkelt? je persoonlijke 'fast forward' -toets vinden?
100 Gezondheidsversnellers helpt je het beste uit jezelf te halen en laat je kritisch kijken naar die competentie die nodig zijn om gezond te kunnen leven en werken. Tips, best practices en prikkelende citaten motiveren je om de in dit boek opgenomen gezondheidsversnellers te ontwikkelen en toe te passen. De 100 gezondheidsversnellers zullen je verressen en aan het denken zetten. Maar vooral zetten ze je aan het doen! Haal eruit wat jij nodig hebt en ga daarmee aan de slag. Leef je gezond.
Het beste uit je (professionele) leven halen. Dat is het belangrijkste doel van de serie 100 Versnellers. Daardoor is het voor mensen en organisaties mogelijk om kansen te zien en benutten en dus effectiever te worden. Te versnellen!
Haal het beste uit jezelf met gezondheidsversnellers
Guy Peeters KNO- arts, voorzitter raad van bestuur azM 'Beweging genereert energie in organisaties. Zeker als professionals gezamenlijk aan heldere doelen werken, waarmee de beoogde resultaten voor de patiënt én de organisatie worden bereikt. Als bestuurder geniet ik dan van de vrijkomende kracht, de creativiteit en het improvisatievermogen; belangrijke indicatoren voor de mentale en fysieke fitheid van de organisatie.'
Harm Kuipers Hoogleraar bewegingswetenschappen UM 'Maak van idere dag bewegen een gewoonte. Je hoeft geen topsporter te zijn om je gezond te bewegen.'

Bestellen

Bestel '100 Gezondheidsversnellers' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.