100 onvergetelijke plekken die dreigen te verdwijnen

-
Originele titel: Co+Life A|S
Auteur: Nvt

Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Reizen & Talen overig 266
Cover van het boek '100 onvergetelijke plekken die dreigen te verdwijnen' van  Nvt
Uitgever Fontaine & Noe
Uitgavejaar 2010
ISBN139789460540820
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

'We moeten eenvoudigweg zowel individueel als collectief onze invloed op de aarde verminderen. Er is geen tekort aan kennis over hoe dat te doen. Het moet alleen door voldoende mensen worden gedaan.' - Desmond Tutu

Honderd bijzondere plekken op aarde, honderd buitengewone foto's, honderd ontroerende teksten. De gevaren die de aarde bedreigen, worden in dit schitterende boek heel concreet gemaaktbdoor de schoonheid van die plaatsen te laten zien. Venetiƫ, Bangkok, delen van Londen, Chicago, New York, de Nederlandse delta en 94 andere plekken worden bedreigd. Vulkaanuitbarstingen in IJsland, zandstormen boven Beijing, tsunami's in Japan en een recordaantal overstromingen, stormen en droogtes over de gehele wereld: lokale verschijnselen hebben steeds meer mondiale effecten.

Dit boek is de populaire versie van het Nobelprijs-winnende Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) van de Verenigde Naties.

Wat is er rond dit boek allemaal aan de hand? Het boek is al verkrijgbaar in Denemarken, Polen, Duitsland, Engeland, Hongarije, Spanje, Portugal en China. Meer edities volgen. In de Verenigde Staten heeft Newsweek een speciale editie laten verschijnen in een oplage van 250.000 exemplaren.
De filmrechten zijn verkocht aan Discovery.

Er is een Nederlandse versie van de internationale website www.100places.com. Op deze site staan onder andere honderd oplossingen die bijdragen leveren aan het behoud van de aarde.

Bestellen

Bestel '100 onvergetelijke plekken die dreigen te verdwijnen' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.