100 succesvolle sollicitatiebrieven

-

"e;........... '100 Succesvolle Sollicitatiebrieven' Is Het Meest Praktische Boek Boordevol Nuttige Informatie Om Zelf Uw Eigen Sollicitatiebrief Te Schrijven ; Met Dit Boek Zult U Gegarandeerd Uitgenodigd Worden Voor Een Sollicitatiegesprek!"e;

Auteur: P. Escher

Categorie:Business / Onderwerp: Human Resource Management -
Cover van het boek '100 succesvolle sollicitatiebrieven' van P. Escher
Uitgevers S.I.W.U informatieve uitgaven, Siwu Uitgevers
Uitgavejaar 1996
ISBN9074900070
ISBN139789074900072
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De sollicitatiebrief is vaak het eerste contact van u met uw toekomstige werkgever, Aangezien eerste indrukken erg belangrijk en vaak bepalend zijn voor succes of falen, dus voor het wel of niet uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek, moet uw sollicitatiebrief voldoen aan een groot aantal specifieke eisen.
Dit boek zal ervoor zorgen dat uw brieven op een perfecte wijze aan deze eisen voldoen en dat uw sollicitatiebrieven succesvoller worden!

Het eerste gedeelte van '100 succesvolle sollicitatiebrieven' behandelt de eisen waaraan een succesvolle sollicitatiebrief en een bijhorend curriculum vitae moeten voldoen. Daarnaast wordt een overzicht gegeven van alle gangbare media, organisaties en instellingen waar u vacatures kunt vinden. Verder krijgt u praktische tips en adviezen over o.a. het analyseren van personeelsadvertenties, telefonisch informatie aanvragen en het direct telefonisch 'verkopen' van uzelf.

In het tweede unieke gedeelte zijn 100 (!) succesvolle sollicitatiebrieven opgenomen, waarmee de schrijvers daadwerkelijk uitgenodigd zijn voor een sollicitatiegesprek. De brieven betreffen diverse functies op zowel MBO, HBO als academisch niveau in vrijwel alle branches. Met behulp van deze succesvolle voorbeeldbrieven uit de praktijk bent u in staat om met succes uw eigen sollicitatiebrief te schrijven. Elke brief is voorzien van commentaar om aan te geven waarom die sollicitatiebrief zo succesvol is. Op deze wijze krijgt u een helder inzicht in de manier waarop recruiters uw brief beoordelen.


'100 succesvolle sollicitatiebrieven' is het meest Praktische boek boordevol nuttige informatie om zelf uw eigen succesvolle sollicitatiebrief te schrijven. Met dit boek zal u gegarandeerd uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek!

Over de redactie:
Ir. Peter Escher, drs. Bert Wams, mr. Frans looise en ing. Wobbe A. Vlug zijn werkzaam in het bedrijfsleven als recruiters.

Bestellen

Bestel '100 succesvolle sollicitatiebrieven' bij Bol.com € 16,9 Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.