111 Instrumenten voor kwaliteitsverbetering / druk 1

-

ingedeeld volgens de Six Sigma-verbetercyclus

Auteurs: A.D. Oosterhoorn, A. Oosterhoorn

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Bedrijfskunde 262
Cover van het boek '111 Instrumenten voor kwaliteitsverbetering / druk 1' van A.D. Oosterhoorn en A. Oosterhoorn
Uitgevers Kluwer, Vakmedianet Management, Uitgeverij Boom
Uitgavejaar 2004
ISBN9013013317
ISBN139789013013313
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

111 Instrumenten voor kwaliteitsverbetering is een onmisbare gereedschapskist als je bezig bent met een verbeterprogramma en je een specifiek instrument wilt of moet gebruiken. Je vindt er precies 111, niet meer en niet minder. Zeer beknopt, want maximaal twee pagina's per instrument. En zeer overzichtelijk, want elk instrument kent een vaste indeling en opbouw.

De selectie van de instrumenten is gebaseerd op de indeling van het bekende Six Sigma-programma. Zo ontstaan de hoofdstukken Define, Measure, Analyse, Improve en Control. De instrumenten zijn echter algemeen van toepassing. Je kunt ze ook gebruiken bij andere verbeterprogramma's.

Welk instrument wanneer wordt toegepast, wordt onder meer bepaald door de werkvolgorde van het verbeterprogramma. "Dat zou naar mijn mening niet alleen aan het programma moeten liggen, kwaliteitsverbetering gaat veel beter met goed gebruik van de voorhanden zijnde statistische instrumenten," zo verklaart auteur Arend Oosterhoorn in zijn voorwoord de prominent aanwezige statistische instrumenten.

Bestellen

Bestel '111 Instrumenten voor kwaliteitsverbetering / druk 1' bij Bol.com € 63,5 Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.