Agenda 2011

-

natuurbeleving

Auteur: R. Smit

Categorie:Business / Onderwerp: Business overig 274
Cover van het boek 'Agenda 2011' van R. Smit
Uitgever Knnv
Uitgavejaar 2010
ISBN139789050113274
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Topfotograaf Ruben Smit laat je dagelijks genieten van de natuur met sfeervolle foto-impressies, tips en overpeinzingen. Deze weekagenda nodigt je uit om tijd vrij te maken voor de natuur en er zelf op uit te trekken. Een luxe foto- en bureauagenda waarin informatie en inspiratie samenkomen. Ideaal voor kantoor, thuis of onderweg. Een leuk cadeau voor jezelf, familie en vrienden.


Agenda natuurbeleving 2011 laat mensen dagelijks genieten van natuur en fotografie. Natuurbeleving staat hierin centraal. Elke week komt er nieuw fenomeen aan bod, van een roerdomp in een rietkraag, een verlaten uiterwaardenlandschap of een veld vol bosanemonen

    class="default_listitem"
  • sfeervolle (foto)impressies

  • tips over natuurfotografie

  • stijlvol vormgegeven in een duurzame uitvoering



Een luxe natuurfoto- en bureauagenda waarin informatie en inspiratie samenkomen. Ideaal voor kantoor, thuis of onderweg. Een leuk cadeau voor jezelf, familie en vrienden.


Ruben Smit is ecoloog en gepassioneerd fotograaf. Zijn foto's staan regelmatig in nationale en internationale tijdschriften zoals National Geographic en Grasduinen. In 2005 was hij BBC Wildlife Photographer of the Year in the categorie diergedrag.

Bestellen

Bestel 'Agenda 2011' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.