Allergieen voorkomen en bestrijden kookboek

-
Auteurs: Margrit Sulzberger, B. Mader

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken -
Cover van het boek 'Allergieen voorkomen en bestrijden kookboek' van Margrit Sulzberger en B. Mader
Uitgevers Deltas, ZNU
Uitgavejaar 2004
ISBN139789044702033
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Hoe koken zonder dierlijke eiwitten uw allergieprobleem kan oplossen - 80 heerlijke recepten, eenvoudig en lekker - Speciale vitaminekuren om uw weerstand te verhogen.
Allergieën vormen in onze westerse samenleving een steeds groter probleem: volgens de statistieken ondervindt maar liefst één op vier mensen hinder van een of andere allergie. Jammer genoeg schieten de meeste geneesmiddelen tekort en helpen ze slechts de symptomen te verlichten. Daarmee zijn echter de oorzaken nog niet verdwenen. Een teveel aan dierlijke eiwitten in onze dagelijkse voeding ligt aan de basis van bijna elke allergie. Door deze overvloed aan dierlijke eiwitten wordt ons immuunsysteem immers meer dan nodig belast, waardoor onze weerstand verzwakt en we gevoeliger reageren op allergische stoffen. In dit boek vindt u talloze heerlijke en eenvoudige recepten waarin geen dierlijke eiwitten zijn verwerkt. Met deze gerechten op het menu helpt u uw immuunsysteem ontgiften en opnieuw versterken, waardoor uw allergie na een tijdje sterk zal afzwakken of zelfs helemaal zal verdwijnen. Daarnaast bieden de auteurs ook heel wat nuttige tips om zoveel mogelijk dierlijke eiwitten uit uw dagelijkse voeding te bannen, waaronder ook een uitgebreide lijst met vervangende producten voor koemelk, eieren of vlees. Om de versterking van uw immuniteit een handje te helpen, worden in dit boek bovendien specifieke vitamine- en mineralenkuren beschreven voor elke allergie, zoals hooikoorts of eczeem.

Bestellen

Bestel 'Allergieen voorkomen en bestrijden kookboek' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.