Amuse & voorgerecht

-
Auteur: A. Bruchner

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 67
Cover van het boek 'Amuse & voorgerecht' van A. Bruchner
Uitgever Becht's Uitgevers-Maatschappij
Uitgavejaar 2006
ISBN9023011899
ISBN139789023011897
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Amuses nu bereikbaar voor iedere keuken
Heerlijke starters van de maaltijd
Amuse & voorgerecht - de nieuwe keuken begint met de allereerste kleine hapjes van een diner, die smaakvol en mooi zijn maar vooral naar méér smaken... Amuses als eendenborst met koolrabi en kervel, maar ook soepjes als voorgerecht (vichyssoise) zijn heerlijke starters.
En met voorgerechten als een auberginetaartje of een aardappelsalade met avocado en meikaas begint de maaltijd pas echt! Soms kunnen die kleine verfijnde gerechten samen een hele maaltijd vormen, zoals in het hoofdstuk 'Begin zonder einde' de prei met romesco of de lamsgehaktballetjes met harissadip. Als finishing touch en om het laatste gerecht aan te kondigen serveer je een dessertamuse als minismoothy of een heerlijk klein meloensoepje.

Bestellen

Bestel 'Amuse & voorgerecht' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.