Amuse balletjes & truffel variaties

-

& truffel variaties

Auteur: *

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Apparatuur 26
Cover van het boek 'Amuse balletjes & truffel variaties' van  *
Uitgever Good Cook Publishing
Uitgavejaar 2011
ISBN139789461430113
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Van alles kunnen we amuse balletjes of heerlijke truffels maken: kaas, rijst, chocolade, kleine vruchten. Die rollen we dan door specerijen, cacao, graan, poeder of wat voor kruimels dan ook. Zo krijgen we zoete en hartige balletjes om alle fijnproevers mee te verwennen. Het is leuk, makkelijk en gaat snel, met een maximum aan smaak en textuur in een hapje!

Trish Deseine is Ierse van geboorte. Ze verhuisde in 1987 naar Frankrijk. Daar schreef ze meerdere succesvolle kookboeken en werd een bekende persoonlijkheid op de Franse tv. Voor deze serie schreef ze al De kunst van het chocolade maken en Chocolade delicatessen.

Bestellen

Bestel 'Amuse balletjes & truffel variaties' bij Bol.com € 5 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis.
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.