Asperges, kookboek voor de fijnproever

-
Auteur: S. Stich

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 74
Cover van het boek 'Asperges, kookboek voor de fijnproever' van S. Stich
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Uitgavejaar 2006
ISBN904471080X
ISBN139789044710809
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Kookboek voor de fijnproever.
Vanaf half april tot eind juni begeleiden de asperges ons door de lente - een culinair feest voor de liefhebber. De asperge is niet alleen een geliefd ingrediënt in soepen, salades en vegetarische gerechten, maar ook lekker te combineren met vlees en vis. In dit kookboek vindt u klassiekers als een vers bereide aspergeroomsoep, maar ook een heleboel verrassende recepten die de witte én groene asperges alle eer aandoen. Wat dacht u van een groentebouillon met asperge-zalmballetjes, aspergetorentjes met rauwe ham, cordon bleu met asperges, aspergerisotto met paddestoelen of knapperige asperges? Geniet ten volle van het aspergeseizoen met de heerlijke gerechten uit dit kookboek!

Bestellen

Bestel 'Asperges, kookboek voor de fijnproever' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.