Basic cooking / 2

-

Smakelijk, goed en snel koken

Originele titel: Basic Cooking 2
Auteurs: S. Salzer, Sebastian Dickhaut

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 6
Cover van het boek 'Basic cooking / 2' van S. Salzer en Sebastian Dickhaut
Uitgever The House of Books
Uitgavejaar 2008
ISBN9044320939
ISBN139789044320930
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Kookkennis vanaf de basis.Hoe maak je een goede piccalilly? Welk nagerecht zet je je gasten voor? Wat is ook alweer gratineren? Waar haal je goede vis? Basic Cooking 2 is precies wat je verwacht: zonder geheimzinnigheid, niet zonder humor en veel hulp voor kookliefhebbers. Van het boodschappen doen en het voorbereiden via het kruiden van het gerecht tot het dekken van de tafel. Met meer dan 100 nieuwe lievelingsrecepten van vroeger, nu en morgen. Gewoon verder koken. Meer niet.

Bestellen

Bestel 'Basic cooking / 2' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.