Basic patisserie

-

alles wat je moet weten om zelf heerlijke desserts te maken

Auteur: C. Declercq

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 241
Cover van het boek 'Basic patisserie' van C. Declercq
Uitgever Lannoo
Uitgavejaar 2011
ISBN139789020995534
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Een dessertbuffet bereiden kan iedereen! Met het nieuwe boek Basic patisserie is het kinderspel om een waaier aan desserten en taarten te bereiden. Banketleraar Christophe Declercq geeft meer dan vijfenveertig recepten prijs met duidelijke werkbeschrijvingen en handige stap-voor-stapfoto's die je met gemak door de verschillende handelingen helpen. Een overheerlijke chocolademoelleux, notentaartje met karamel, driekoningengebak, mangomousse met frambozencoulis, petitfours, kletskoppen... voor iedereen wat wils. Met de oogstrelende foto's van Lennert Deprettere staan de desserts als het ware voor je neus.

Bestellen

Bestel 'Basic patisserie' bij Bol.com € 19,99 Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.