Basiscursus Office 2013

-
Auteur: Saskia Jacobsen

Categorie:Computers / Onderwerp: Computers overig 384
Cover van het boek 'Basiscursus Office 2013' van Saskia Jacobsen
Uitgever Academic Service
Uitgavejaar 2013
ISBN139789012585330
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Office is de verzamelnaam voor kantoorautomatiseringsprogramma's waarvan in dit boek Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote aan de orde komen. Het is al weer toe aan versie 2013. Deze versie kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touch screen en tabletcomputers.
De Office-programma's werken voor een groot deel op dezelfde manier en dat komt nadrukkelijk aan de orde in het eerste gedeelte. Denk aan zaken als het openen, opslaan, afdrukken, delen en exporteren van bestanden, maar ook aan basistechnieken als invoeren en wijzigen, selecteren en navigeren, opmaken, verplaatsen en spellingcontrole. In de uitleg staan veel schermafbeeldingen
ter herkenning. De cursus bevat veel oefeningen om de theorie goed onder de knie te krijgen.
U leert in deze Basiscursus:
* De overeenkomsten tussen de programma's, omdat u leert wat in alle programma's op dezelfde manier werkt;
* Alle basistechnieken van de programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote;
* Bestanden beheren;
* Veel praktische tips.

OVER DE AUTEURS
Jolanda Toet en Saskia Jacobsen zijn de eigenaren van Toels-PC, een bedrijf dat pc-trainingen en andere vormen van computerondersteuning geeft aan bedrijven en instellingen. Zij verzorgen al vele jaren trainingen en weten daardoor precies wat altijd lastige onderwerpen zijn voor beginnende gebruikers. Zij hebben beiden een didactische achtergrond en veel ervaring in het schrijven van cursusmateriaal.

Dit boek is vooral bedoeld voor de beginnende gebruiker. Het geeft een goede indruk van de werking van de Office-programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Omdat begonnen wordt met de gezamenlijke elementen van de Office-programma's, zult u snel nieuwsgierig worden naar wat een minder bekend of onbekend programma te bieden heeft. En u zult zien dat u ze snel onder de knie krijgt!

Bestellen

Bestel 'Basiscursus Office 2013' bij Bol.com € 30,5 Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.