Basiskookboek bij voedselallergie en intolerantie

-

meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippenei enz.

Auteurs: T. de Hoogh-van der Horst, I. van Berkel-Pistorius

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 138
Cover van het boek 'Basiskookboek bij voedselallergie en intolerantie' van T. de Hoogh-van der Horst en I. van Berkel-Pistorius
Uitgever Van Dishoeck
Uitgavejaar 2008
ISBN9047501594
ISBN139789047501596
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Ruim 1.000 heerlijke gerechten – veilig, gevarieerd én lekker
Overgevoeligheid voor voedsel kan koken voor jezelf of je gezin tot een waar gepuzzel maken. Ook kan het gebeuren dat je rekening moet houden met dieetwensen van je gasten. Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar aangepaste recepten. De receptuur is gericht op kinderen en volwassenen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven dieetaanpassingen zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, suiker, citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs. Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te variëren. In het boek wordt ook aandacht besteed aan recepten voor kinderen, zoals alternatieven voor snoep en andere traktaties.

Bestellen

Bestel 'Basiskookboek bij voedselallergie en intolerantie' bij Bol.com € 29,99 Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.