Bier zkt. Vis

-

Chef Jan Buytaert presenteert 38 (h)eerlijke en eenvoudige Noordzeevisrecepten met bijpassende bieren van bij ons

Auteur: Jan Buytaert

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Wijn & Drank 203
Cover van het boek 'Bier zkt. Vis' van Jan Buytaert
Uitgevers Studio 100 NV, Njam
Uitgavejaar 2013
ISBN139789059168947
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

In dit boek trekt Njam-chef Jan Buytaert met een uitgelezen bierpakket naar onze Belgische kust. In de vismijn selecteert hij er Noordzeevissen en schaaldieren bij waarmee hij 38 schitterende gerechten maakt, elk in combinatie met een bier. Het werd een wonderlijke reis door zilte smaken en hopachtige aroma's. Want bier en vis combineren wonderwel. Zelfs als er in de bereiding zelf geen bier wordt gebruikt. Vis komt goed tot zijn recht met blonde bieren van hoge gisting, zoals een tripel bij zeebaars of een sterk gehopt bier bij schartong. Of een witbier met lambiek, het Belgische oerbier bij uitstek, bij Noordzeekrab. Ook bruin bier zul je bij deze gerechten vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een donkere trappist bij griet? Of een stout met pladijs? Al deze bijzondere bieren en hun brouwers komen hier uitgebreid aan bod. Bij elk gerecht vertelt Jan Buytaert bovendien waarom dat zo goed met het bier samengaat.

Bestellen

Bestel 'Bier zkt. Vis' bij Bol.com € 19,99 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.