Carnet de cuisine Christian Denis restaurant Clos St. Denis

-

streekvers uit Haspengouw

Auteur: J. van Hemeledonck

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 22
Cover van het boek 'Carnet de cuisine Christian Denis restaurant Clos St. Denis' van J. van Hemeledonck
Uitgever Lannoo
Uitgavejaar 2007
ISBN9020969641
ISBN139789020969641
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

THUIS LEREN KOKEN ALS EEN STERRENCHEFChristian DenisVeertig authentieke, originele recepten van Christian Denis, de sterrenchef van restaurant Clos St. Denis.Jan Van Hemeledonck verdiepte zich in de herkomst, het gebruik en de troeven van twaalf Haspengouwse streekproducten. Christian Denis bereidde met die specialiteiten verrassende gerechten.Deze culinaire ontdekkingstocht is intens verweven met de sublieme fotografie van Philippe Debeerst.Het vijfde deel in de succesreeks "Carnet de cuisine"

Bestellen

Bestel 'Carnet de cuisine Christian Denis restaurant Clos St. Denis' bij Bol.com € 12,5 Uiterlijk 15 juli in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.