Chocolade de grote passie

-

van truffels tot tiramisu

Auteurs: J. Tanner, Ch. Tanner

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 158
Cover van het boek 'Chocolade de grote passie' van J. Tanner en Ch. Tanner
Uitgever Good Cook Publishing
Uitgavejaar 2007
ISBN9073191424
ISBN139789073191426
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Met zijn textuur die smelt in de mond en volle, intense smaak is chocolade vaak terecht omschreven als het “voedsel van de goden”. De boon van de cacaoboom wordt omgevormd tot een duizelingwekkend aantal verschillende soorten chocolade. Aan die grote diversiteit wordt met dit boek eer betoond door de gebroeders Tanner, Christopher en James, die bekend zijn van de Britse televisie en van hun toprestaurants.
Elk vernieuwend en verrukkelijk recept in dit boek is afgebeeld op een schitterende foto. Het recept zelf wordt uitgelegd in makkelijk te volgen stap-voor-stap aanwijzingen. De broers Tanner dragen in dit boek ideeën aan voor allerlei verschillende gelegenheden, van desserts voor een groot diner, zoals Witte-chocolademousse met passievruchtensaus, tot heerlijkheden voor bij de thee, zoals Dromerige chocolade-sinaasappelcake en Koekjes met stukjes chocolade, tot heerlijk verwarmende drankjes voor in de winter voor het slapen gaan, zoals Warme chocolade met vanille en kaneel.
Behalve hun prachtige selectie recepten, geven Chris en James Tanner ook veel praktische adviezen, zoals waar we op moeten letten bij de aankoop van chocolade en hoe je chocolade moet laten smelten en daarna tempereren.
Veel van de recepten zijn favorieten in hun restaurants in Plymouth in Devon. Daar zijn de broers continu bezig met het testen en verder verfijnen van nieuwe ideeën voor een van de lekkerste ingrediënten ter wereld…CHOCOLADE.

Bestellen

Bestel 'Chocolade de grote passie' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.