Cholesterol- en vetarm koken

-

ruim 220 heerlijke, gezonde recepten voor iedereen

Originele titel: Low Cholesterol, Low Fat Cooking
Auteur: Christine France

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Dieetboeken 11
Cover van het boek 'Cholesterol- en vetarm koken' van Christine France
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2009
ISBN139789048301713
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De mens heeft een bepaalde hoeveelheid vet nodig en deze hoeveelheid is een waardevolle bron van energie. Tegenwoordig wordt er echter veel te vet gegeven. Het is niet nodig en zelfs niet verstandig om alle vet te bannen uit ons eten, maar een vetarm dieet is veel beter voor hart en bloedvaten. Het is immers alom bekend dat door een goede voeding en een gezonde levenswijze de kans op een hartinfarct veel kleiner is.

Hoe lekker de gerechten in dit boek er ook uitzien, ze hebben een laag vet- en cholesterolgehalte. De gerechten kunnen derhalve door iedereen gegeten worden.

Bij elk gerecht worden de voedingswaarden vermeld.

Bestellen

Bestel 'Cholesterol- en vetarm koken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.