Culinaire etiquette

-

omgangsvormen aan tafel

Auteur: Horst Hanisch

Categorie:Sport & Hobby / Onderwerp: Lifestyle & Etiquette 10
Cover van het boek 'Culinaire etiquette' van Horst Hanisch
Uitgever Elmar B.V.
Uitgavejaar 2004
ISBN9038915594
ISBN139789038915593
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Verzorgde gastvrijheid is een kwestie van cultuur, eten en drinken in gezelschap is een kwestie van tradities. Het genot is echter maar half zo groot, wanneer de spelregels onbekend zijn.
Culinaire etiquette geeft alle informatie over gedragsregels bij eten en drinken:-Basisregels voor tafelcultuur en tafelschikking-Aanwijzingen voor het eten van 'moeilijke' gerechten zoals kreeft en uiensoep-Veel praktische tips over hoe men gasten thuis en in het restaurant op voorkomende wijze onthaalt-Hoe men als gast onverkwikkelijke situaties hanteert en in alle omstandigheden zijn waardigheid behoudt. Een boek voor de moderne generatie.

Bestellen

Bestel 'Culinaire etiquette' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.