De basis

-
Originele titel: de basis
Auteur: Filip Verheyden

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 126
Cover van het boek 'De basis' van Filip Verheyden
Uitgevers Exhibitions International, Minestrone Culinaire Uitgeverij
Uitgavejaar 2004
ISBN907769501X
ISBN139789077695012
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De Basis is het eerste boek van Homarus Culinaire Uitgeverij, in 2004 opgericht door culinair auteur Filip Verheyden en foodfotograaf Tony Le Duc. Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben. Maar de auteurs gaan nog een stap verder. Zij gingen ook op zoek naar innoverende bereidingswijzen en technieken die nog maar net zijn ontwikkeld maar die stilaan hun plaats opeisen in de keuken van de 21ste eeuw. Denk aan espuma, nougatines en krokante lolly's.

Bestellen

Bestel 'De basis' bij Bol.com € 23,85 Vandaag besteld, woensdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.