Auteurs: V. de Meyer, Demeyere
| Uitgevers | Standaard, Standaard Uitgeverij |
| Uitgavejaar | 2006 |
| ISBN | 9002214170 |
| ISBN13 | 9789002214172 |
| Taal | Nederlands |
| Type | Hardcover |
Als Belgen kunnen wij terecht trots zijn op onze typisch Belgische producten. Generaties lang worden witloof, aardbeien, spruitjes, varkensvlees, kaas, bier... met veel liefde en toewijding gekweekt, geteeld, gemaakt, gebrouwen. Het zijn stuk voor stuk prachtige ingrediƫnten met een authentieke smaak. Ze vormen de basis van tal van overheerlijke recepten in DE BELGISCHE KEUKEN ANDERS.
DE BELGISCHE KEUKEN ANDERS is ruim 70 recepten lang een ode aan de smaak van Belgische producten. De bereidingen zijn hedendaags door de invloed van andere eetculturen, nieuwe kooktechnieken, exotische kruiden en specerijen. Ze getuigen van een perfect huwelijk tussen eigen en vreemd: asperges op kruidige Vlaamse wijze, stoofvlees met rode wijn, gepocheerde Ardense forel met Chimay of een kruisbessentaartje met amandelen en zure room. U hoeft geen sterrenkok te zijn om deze recepten te bereiden. Dit boek bevat alleen makkelijke recepten met ingrediƫnten van bij ons of producten die gemakkelijk te verkijgen zijn. Bovendien kunt u het resultaat van ieder recept bewonderen op de schitterende foto's.