De Grote Larousse Gastronomique

-

receptenboek

Auteur: J. Robuchon

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 103
Cover van het boek 'De Grote Larousse Gastronomique' van J. Robuchon
Uitgever Kosmos Uitgevers
Uitgavejaar 2008
ISBN9021530368
ISBN139789021530369
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

's Werelds beroemdste culinaire naslagwerk geheel vernieuwd!
De Grote Larousse Gastronomique is het ultieme naslagwerk voor professionele en hobbykoks. Het boek bestaat al sinds 1938 en is sindsdien een groot aantal keren aangepast aan de steeds veranderende situatie op culinair gebied. Het is een combinatie van geschiedenis, theorie en praktijk. De overzichtelijke vormgeving en ruim 1700 culinaire foto's vullen de informatie uitstekend aan en maken het boek toegankelijk en overzichtelijk. Om de recepten gemakkelijk in de keuken te kunnen gebruiken, worden deze niet alleen in het complete boek opgenomen, maar ook apart gebundeld in een receptenboek.

Bestellen

Bestel 'De Grote Larousse Gastronomique' bij Bol.com € 109,99 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.