De Hit Experience

-

dé doe het zelf sensatie voor succes

Auteur: Robert S. Benninga

Categorie:Business / Onderwerp: Management 363
Cover van het boek 'De Hit Experience' van Robert S. Benninga
Uitgever Mindpower Publishing
Uitgavejaar 2009
ISBN139789460000201
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

In De HiT Experience gaat Robert Benninga jouw individuele denkbeelden, doelstellingen, beloftes, visies en gedragingen matchen met je zakelijke wensen en verdere plannen. De HiT Experience gaat in op wat goed is om te doen en vooral ook waarmee te stoppen. We richten ons op wat essentieel is om jouw HiT te scoren. Hoe jij snel boven jezelf uit kunt groeien en het meesterwerk wordt dat je allang bent en dat je verdient. De HiT Experience gaat er ook over hoe jij voor jezelf en je bedrijf van onvoorspelbare stormen het best gebruik kunt maken om koers te zetten naar de haven. En vooral dus hoe je er het makkelijkst, met de minste moeite gezond, gelukkig en veilig aan kunt komen.


Waarschuwing aan het begin van De HiT Experience: als je de HiT tips en -technieken gaat toepassen, dan is het risico bijzonder groot dat je enorm succesvol wordt en jouw mooiste intenties werkelijkheid worden! Ben jij bereid dat risico te nemen?


Robert Benninga: "Geloof overigens geen woord van wat ik zeg en schrijf, ervaar hét en ervaar HiT. Wees enthousiast, je doet het voor jou en de rest mag later meegenieten."

Bestellen

Bestel 'De Hit Experience' bij Bol.com € 39,95 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.