De Italiaanse keuken

-
Auteurs: K. Wright, Kate Whiteman

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 5
Cover van het boek 'De Italiaanse keuken' van K. Wright en Kate Whiteman
Uitgevers Veltman, Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2001
ISBN905920008X
ISBN139789059200081
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

DE ITALIAANSE KEUKEN

EEN FANTASTISCH OVERZICHT VAN INGREDIENTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKEN - WAT KUNT U ERMEE DOEN EN HOE VERWERKT U ZE?

DE FRAAIE KLEURENFOTO' S GEVEN EEN GOED OVERZICHT VAN ALLE INGREDIENTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKEN - PASTA, RIJST, GRANEN EN PEULVRUCHTEN, KAZEN, VLEES EN GEVOGELTE,

VIS, SCHAAL- EN SCHELPDIEREN, GROENTEN, PADDESTOELEN, FRUIT, KRUIDEN, APERITIEFJES EN LIKEUREN; MET INFORMATIE OVER TOEPASSINGEN EN BEREIDINGSWIJZEN.

MEER DAN 100 AUTHENTIEK ITALIAANSE RECEPTEN,

ZOWEL KLASSIEKE STREEKGERECHTEN ALS NIEUWE CREATIES.

INCLUSIEF KLASSIEKERS ALS MINESTRONE, TAGLIATELLE ALLA

BOLOGNESE EN SICILIAANSE PIZZA; RISOTTO EN POLENTA; SENSATIONELE RECEPTEN MET VIS, SCHELP-

EN SCHAALDIEREN, ZOALS GEBAKKEN GARNALEN MET KNOFLOOK; EEN KEUR VAN GERECHTEN MET VLEES EN GEVOGELTE -UITERAARD IS OSSO BUCO OPGENOMEN-; HEERLIJKE GROENTESCHOTELS EN SALADES; TONGSTRELENDE TOETJES ALS TIRAMISU EN ZABAGLIONE; ZELFGEBAKKEN HEERLIJKHEDEN ALS PANFORTE, BROOD MET ROZIJNEN EN WALNOTEN EN RICOTTATAART.

ELK RECEPT IS VOORZIEN VAN EEN KLEURENFOTO EN STAP - VOOR - STAP INSTRUCTIES.

DIT BOEK IS UNIEK:

U ZIET HOE U INGREDIIRNTEN
UIT DE ITALIAANSE KEUKEN KUNT
HERKENNEN, IN WELKE GERECHTEN

ZE VERWERKT WORDEN EN HOE U DIE GERECHTEN KUNT BEREIDEN.

Bestellen

Bestel 'De Italiaanse keuken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.