De Kaiseki recepten van het Yamazato

-

geheimen van de Yamazato chefs Hotel Okura Amsterdam

Auteur: Yamazato

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Apparatuur 8
Cover van het boek 'De Kaiseki recepten van het Yamazato' van  Yamazato
Uitgevers ImageBooks, ImageBooks/Allmedia
Uitgavejaar 2006
ISBN9058562034
ISBN139789058562036
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Tweeëntwintig heerlijke gerechten uit het boek De Kaiseki Keuken (of de Japanse haute cuisine) worden stap voor stap gefotografeerd en helder uitgelegd. Zowel de beginner als de doorgewinterde kok vindt zijn gading in deze pareltjes van Japanse kookkunst. De Yamazato chefs zijn kwistig met hun tips en geven duidelijke informatie over de ingrediënten, het keukengerei, de samenstelling van een menu, de garnering end e presentatie van deze gastronomische hoogstandjes.

Bestellen

Bestel 'De Kaiseki recepten van het Yamazato' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.