De keuken van Maleisie & Singapore

-
Originele titel: The Food And Cooking Of Malaysia & Singapore
Auteur: Ghillie Basan

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken -
Cover van het boek 'De keuken van Maleisie & Singapore' van Ghillie Basan
Uitgever Veltman Uitgevers
Uitgavejaar 2007
ISBN9059205979
ISBN139789059205970
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In het receptendeel van dit boek staan 80 klassieke gerechten die een authentieke Zuidoost-Aziatische smaak bieden voor westerlingen. Om te beginnen vindt u in dat deel hete soepen als Singaporese laksa en smakelijke hapjes als Varkenssaté met pikante ananassaus; na een hoofdstuk met snelle rijst- en noedelsgerechten volgen verrukkelijke gerechten op basis van vis, schaal- en schelpdieren, en traditionele vleesgerechten als pittig Duivelse curry en rendang; en via diverse groentegerechten komen we ten slotte uit bij verfrissende hapjes en drankjes, zoals Geroosterd-kokosijs en de cocktail Singapore Sling. Al deze zorgvuldig uitgezochte en geteste recepten zullen ongetwijfeld bij u in de smaak vallen.

Bestellen

Bestel 'De keuken van Maleisie & Singapore' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.