De kunst van het koken

-

alle technieken en bereidingswijzen : alle hoogtepunten uit de Franse keuken

Auteurs: S. Beck, Julia Child

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 26
Cover van het boek 'De kunst van het koken' van S. Beck en Julia Child
Uitgever Kosmos Uitgevers
Uitgavejaar 2004
ISBN9021541580
ISBN139789021541587
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De kunst van het koken is hét standaardwerk over de Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring verwerkt. Hierdoor is 'De kunst van het koken' zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie nog steeds een van de meest gewaardeerde en gebruikte boeken over de klassieke Franse keuken.

'De kunst van het koken'zal vreugde brengen in het hart van alle goede koks... en is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud.'

Bestellen

Bestel 'De kunst van het koken' bij Bol.com € 45 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis.
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.