De lijkschouw in de praktijk / druk 1

-

met 260 afbeeldingen in kleur

Auteurs: C. Das, U.J.L. Reijnders

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Geneeskunde 973
Cover van het boek 'De lijkschouw in de praktijk / druk 1' van C. Das en U.J.L. Reijnders
Uitgever Prelum Uitgevers
Uitgavejaar 2006
ISBN9085620368
ISBN139789085620365
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In de opleiding tot arts wordt weinig aandacht besteed aan de lijkschouw. Toch is het de wettelijke taak van de bevoegd arts, de behandelend arts of de forensisch geneeskundige - in de functie van benoemd lijkschouwer - om bij overlijden een uitspraak te doen over de (on)natuurlijkheid ervan.

De lijkschouw in de praktijk biedt een uitgebreide theoretische en praktijkgerichte ondersteuning bij het schouwen. Dit boek bevat een grote hoeveelheid uniek beeldmateriaal: honderden foto's en tekeningen die de schouwend arts kunnen helpen een weloverwogen oordeel te vormen over doodsoorzaken en omstandigheden van overlijden.

De lijkschouw in de praktijk is bij uitstek geschikt voor huisartsen, verpleeghuisartsen en medisch specialisten, maar is tevens van groot belang voor alle artsen die werken in het forensisch vakgebied. Ook andere disciplines die te maken krijgen met overlijden, zoals politiefunctionarissen, officieren van justitie, advocaten, rechters en uitvaartondernemers zullen met dit boek een waardevol instrument voor de beroepsuitoefening in handen krijgen.

Bestellen

Bestel 'De lijkschouw in de praktijk / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.