De magie na overgave

-

de ladder naar bewust-zijn als werkmethode

Auteur: Jan Bossuyt

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Mens & Maatschappij 3636
Cover van het boek 'De magie na overgave' van Jan Bossuyt
Uitgevers Agora, Yin Books
Uitgavejaar 2012
ISBN139789491233043
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In dit bemoedigende boek leer je in praktische stappen omgaan met de uitdagingen van het leven. De doorleefde en inzichtgevende woorden van Jan kunnen je alleen maar inspireren. Dit is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar diepere rust en evenwicht in zichzelf en zijn omgeving.

Dr. David Dewulf, oprichter van het Instituut voor Aandacht & Mindfulness en auteur van diverse boeken. Het boek De magie na overgave van Jan Bossuyt is een toonbeeld van de manier waarop je je vroeg of laat bewust wordt van je persoonlijke levensles. Een absolute aanrader voor ieder die bezig is met bewustwording.

Gina De Groote, bezielster/hoofdredactrice CHANGE think positive Dit boek brengt de levensechte, goed doorwrochte en stevig onderbouwde getuigenis van de zoektocht van een inspirerend man. Dat een burgerlijk ingenieur én succesvol zakenman zo eerlijk en open getuigt over zijn spirituele zoektocht is vrij uitzonderlijk in ons landje. Hopelijk is dit het hoopvol signaal van een ontwakend bewustzijn, in het nuchtere Vlaanderen. Ik ben Jan dankbaar voor dit waardevolle geschenk.

Erik Van Vooren, gastprofessor Vlerick Leuven-Gent Management School Ik ken Jan Bossuyt als een geëngageerde ondernemer met een hart die steeds de mens centraal stelt en die weet dat persoonlijke ontplooiing één van de meest fundamentele behoeften is van de mens. Met dit boek reikt Jan praktische hefbomen aan die leiden tot succesvolle persoonlijke ontwikkeling.

Een aanrader voor iedereen die wil ontsnappen aan de alledaagsheid en de banaliteit maar integendeel kiest voor een echte en bewuste manier van leven. Herman Van de Velde, gedelegeerd bestuurder Van de Velde en nationaal voorzitter VKW

Bestellen

Bestel 'De magie na overgave' bij Bol.com € 14,95 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.