De magie van je geboortedag

-

Hoe stonden de sterren op je geboortedag Ontdek hoe je geboortedag je persoonlijkheid bepaalt

Originele titel: The Power Of Birthdays, Stars And Numbers
Auteurs: Sharon Crawford, G. Sullivan

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Astrologie -
Cover van het boek 'De magie van je geboortedag' van Sharon Crawford en G. Sullivan
Uitgevers Karakter Uitgevers NF-VERT, Karakter Interactive, Karakter Uitgevers Bv
Uitgavejaar 2008
ISBN9061129761
ISBN139789061129769
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Heb je een gezellige avond met vriendinnen? Leer hen én jezelf beter kennen met behulp van De magie van je geboortedag. Zelfs de sceptici zullen verbaasd zijn over hoe goed de auteurs hun persoonlijkheid hebben weten te vangen aan de hand van hun geboortedag!

De magie van je geboortedag is een ideaal geschenk en heeft een verslavende werking op iedereen die interesse heeft in astrologie en numerologie. De auteurs, beiden astroloog en numeroloog, hebben met behulp van de stand van de sterren, de dierenriemtekens en numerologie karakterschetsen weten samen te stellen voor iedere (geboorte)dag van het jaar.

De magie van je geboortedag bevat:
- Voorspellingen op basis van je geboortedag: 366 astrologische profielen onthullen wat je positieve en negatieve eigenschappen zijn, welke carrière het beste bij je past, met wie je wel of vooral geen liefdesrelatie aan moet gaan en bij wie je het beste uit de buurt kunt blijven
- Numerologische profielen: ontdek het belang van de 9 basisgetallen, leer hoe je je persoonlijke holistische getal - dat je levensdoel onthult - kunt uitrekenen, welk getal bij het huidige jaar hoort en wat dat betekent voor je leven
- Vaste sterren: astrologen gebruiken vaste sterren al eeuwenlang. De sterren aan de hemel stralen grote kracht uit, afhankelijk van je geboortedag. Je leert je belangrijkste vaste ster kennen en de sterren die jouw horoscoop beïnvloeden.

Bestellen

Bestel 'De magie van je geboortedag' bij Bol.com € 29,95 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.