De Marokkaanse keuken

-

hedendaagse kookkunst gebaseerd op oude tradities

Auteur: Ghillie Basan

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 16
Cover van het boek 'De Marokkaanse keuken' van Ghillie Basan
Uitgevers Veltman Uitgevers, Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2003
ISBN9059201515
ISBN139789059201514
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Ghillie Basan maakt in haar recepten gebruik van kruiden en specerijen van de soeks ( overdekte markt met werkplaatsen) in de Marokkaanse steden en van fantastische, verse ingrediƫnten van het platteland of de kustgebieden. Ze benut de tradities van de Marokkaanse keuken voor deze schitterende verzameling eigentijdse gerechten. Ontdek aan de hand van dit boek zelf de ware smaken, texturen en geuren van Marokko.

Bestellen

Bestel 'De Marokkaanse keuken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.