De MatriXmethode van Ingrid Stoop

-

de revolutionaire aanpak van leer-en mentale problemen

Auteur: I.C.M. Stoop

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Geneeskunde 1317
Cover van het boek 'De MatriXmethode van Ingrid Stoop' van I.C.M. Stoop
Uitgever MatriXmethode Instituut
Uitgavejaar 2010
ISBN139789079083053
TaalNederlands
TypeAudio Boek CD

Samenvatting

De MatriXmethode is een praktische behandelwijze die snel en effectief afrekent met problemen. Deze door Ingrid Stoop ontwikkelde coachingtechniek kan worden ingezet bij leerproblemen, gedragsproblemen, mentale problemen of emotionele problemen.

Uitgangspunt is de interne strategie die mensen zelf hebben ontwikkeld bij leren en emoties. Als problemen ontstaan, blijkt vaak dat die strategie niet werkt of zelfs het tegendeel bereikt. Dan is het van belang deze strategie te vervangen en er één te vinden die beter, makkelijker en sneller werkt. De MatriXmethode gaat niet eindeloos op zoek naar de oorzaak van een probleem, maar werkt effectief en praktisch aan een oplossing. Dat werkt bij de meest uiteenlopende problemen, van dyslexie en andere leerproblemen tot angsten en zelfs mensen met autisme hebben er baat bij.

Het doel van de behandeling is het zelf aanpakken en oplossen van de problemen, door gebruik te maken van de eigen kracht, kwaliteiten en potentieel. MatriXcoaches kunnen daarbij helpen.Zo kunnen mensen hun eigen, unieke manier van informatieverwerking vinden, die aansluit bij hun specifieke behoeften. Daardoor zijn zij beter in staat nieuwe informatie op te nemen, te verwerken, op te slaan en weer te gebruiken.

Bestellen

Bestel 'De MatriXmethode van Ingrid Stoop' bij Bol.com € 15 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis.
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.