De Nederlandse keuken/ Dutch cuisine

-

Traditionele Nederlandse recepten

Originele titel: Typical Dutch Food
Auteur: F. van Arkel

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 59
Cover van het boek 'De Nederlandse keuken/ Dutch cuisine' van F. van Arkel
Uitgevers Veltman, Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2006
ISBN9059204727
ISBN139789059204720
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Een authentieke zondagse soep, zelfgemaakte kroketten of een goede stamppot- In dit boekje staan veel typisch Nederlandse warme en koude, zoete en hartige gerechten, die de moeite van het bereiden meer dan waard zijn. Puur koken, geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekker en degelijk eten voor de hele familie-ouderwets gezellig!

Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschriften en schreef diverse kookboeken. Francis is daarnaast werkzaam als foodstyliste en heeft een zelfstandige praktijk waarin zij voedingsadviezen geeft. Van het vorige boekje van Francis van Arkel, Amuses, werden al meer dan 15.000 exemplaren verkocht.

An authentic Sunday soup, home-made croquettes, a proper stew and more-this book has recipes for many typical Dutch dishes. Hot and cold, sweet and savoury, they'll more than repay your efforts. It's pure, uncomplicated cooking that makes tasty and solid eating for the entire family - traditional and gezellig!

Francis van Arkel develops recipes for cookery magazines and has written several cookery books. Francis also works as a food stylist and has her own business giving nutritional advice. Her last book, Amuses, sold more than 15,000 copies.

Bestellen

Bestel 'De Nederlandse keuken/ Dutch cuisine' bij Bol.com € 10 Verwacht over 18 weken
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.