De Thaise keuken

-
Auteurs: Barbara Johnson, Judy Bastyra

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 18
Cover van het boek 'De Thaise keuken' van Barbara Johnson en Judy Bastyra
Uitgevers Veltman Uitgevers, Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2004
ISBN9059201671
ISBN139789059201675
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In de Thaise cultuur is het een feest om maaltijden voor te bereiden, te koken en op te dienen. Elke maaltijd is een heerlijkheid. Dit boek opent met een overzicht van de geschiedenis van het land en ontdekt de culinaire en sociale tradities. Ontdek de verschillen tussen de regionale maaltijden, het eten van de straat en de Thaise markten en ontdek de belangrijkheid van voedsel binnen de Thaise cultuur.

Deze wonderbaarlijke collectie recepten bevat meer dan 150 verrukkelijke gerechten, van snacks, soepen en salades tot curries, rijst, pasta en desserts. Dit verbazingwekkende boek is een aanschouwelijke en culinaire openbaring van de pittige, maar ook fijne smaken van de Thaise keuken.

Bestellen

Bestel 'De Thaise keuken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.