De traditionele Turkse keuken

-
Originele titel: Turkei Kochen En Verwohnen Met Orignalrezepten
Auteur: E. Casparek-Turkkan

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 86
Cover van het boek 'De traditionele Turkse keuken' van E. Casparek-Turkkan
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Uitgavejaar 2007
ISBN904471273X
ISBN139789044712735
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Met dit boek bereidt u de heerlijkste gerechten en kunt u zichzelf, vrienden en familie verwennen in een unieke sfeer. Ontdek de traditionele recepten van dit land tussen Europa en Azië en leer de Turkse eetcultuur 'proefondervindelijk' beter kennen!

In Turkije heeft niemand lang honger. De gastvrijheid is er heilig en aan gasten wordt alleen het allerbeste aangeboden. De Turkse keuken heeft dan ook veel te bieden: meze om in de stemming te komen, hartige soepen als opkikkertje, heerlijke groenten als belangrijkste onderdeel van de maaltijd, vis uit de drie omliggende zeeën, vlees in enorm veel variaties en zoetigheden waarvan alleen al de naam boekdelen spreekt, zoals prinsen-helva of engelenhaar.

Bestellen

Bestel 'De traditionele Turkse keuken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.